Χαιρετιστήριο μήνυμα του προέδρου του ΚΚΡΟ στον Κιμ Γιονγκ Ουν

Πιονγκγιάνγκ, 25 Απριλίου (KCNA) - Ο Κιμ Γιονγκ Ουν, πρόεδρος του Εργατικού Κόμματος της Κορέας, έλαβε στις 24 Απριλίου ένα χαιρετιστήριο μήνυμα από τον G. A.
Η γέφυρα της φιλίας
Zhuganov, πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
Το μήνυμα έγραφε ότι οι μεγάλοι λαοί της Ρωσίας και της Κορέας χαιρετίζουν μεγάλα και λαμπερά γεγονότα στην ιστορία των δύο χωρών.

Η σημαντική σύνοδος κορυφής Ρωσίας-Κορέας που πραγματοποιήθηκε στο Βλαδιβοστόκ στις 25 Απριλίου 2019 σηματοδότησε το σύμβολο της αμοιβαίας εμπιστοσύνης και κατανόησης μεταξύ των δύο χωρών, ανέφερε το μήνυμα και συνέχισε:

Στη σύνοδο κορυφής επιτεύχθηκε συμφωνία για θέματα επέκτασης και ανάπτυξης της διμερούς συνεργασίας στο ανώτερο στάδιο σε διάφορους τομείς.

Μετά τη σύνοδο κορυφής, οι σχέσεις Ρωσίας-Κορέας έχουν εισέλθει στο στάδιο της πολύπλευρης συνεργασίας.

Σήμερα ενισχύθηκε η φιλία μεταξύ του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ρωσικής Ομοσπονδίας και του Εργατικού Κόμματος της Κορέας.

Υποστηρίζουμε το Εργατικού Κόμματος της Κορέας που επιβάλλει την πολιτική ανεξαρτησίας και φιλίας στις εξωτερικές σχέσεις, υπερασπίζοντας την ειρήνη στη χερσόνησο της Κορέας και στην Ασία και αναπτύσσοντας σχέσεις συνεργασίας με άλλες χώρες.

Το μήνυμα έδινε χαιρετισμούς στον Κιμ Γιονγκ Ουν και του ευχήθηκε καλή υγεία και ευτυχία και την ευημερία του Κορεάτικου λαού. -0-

Σχόλια