Μαζική παραγωγή αντισηπτικών και απολυμαντικών

Πιονγιάνγκ, 21 Μαρτίου (KCNA) - Μέσα από την αυστηρή επιβολή των εθνικών αντι-επιδημικών μέτρων για την πρόληψη του COVID-19, η Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας ξεκίνησε μαζική παραγωγή αντισηπτικών διαλυμάτων και απολυμαντικών.

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Υψηλού Τεχνικού του Πανεπιστημίου Kim Il Sung, το Complex Vinalon 8 Φεβρουαρίου και το Φαρμακευτικό Εργοστάσιο Hungnam έχουν αυξήσει την παραγωγή τέτοιων απολυμαντικών όπως το υπεροξείδιο του χλωρίου και το χλωροϊσοκυανουρικό οξύ.

Το εργοστάσιο σαπουνιού Ryongaksan κάνει μαζική παραγωγή αντισηπτικού διαλύματος και πηκτές χειρός-απολύμανσης που είναι πολύ υψηλότερες από τις διαπερατές σε αποτελεσματικότητα.

Ο τομέας των σιδηροδρομικών μεταφορών έχει επίσης παράγει αντισηπτικό διάλυμα και το χρησιμοποιεί για την απολύμανση των επιβατικών αυτοκινήτων κάθε μέρα.

Οι πόλεις και οι κομητείες της επαρχίας North Hamgyong πληρούν τις ανάγκες για αντισηπτικό διάλυμα με αντισηπτικά διαλύματα-μηχανές κατασκευής του Πανεπιστημίου μεταλλευμάτων και μεταλλουργίας του Chongjin.

Εν τω μεταξύ, οι επαρχίες South Phyongan, South Hwanghae και άλλες επαρχίες έχουν παράγει καθημερινά δεκάδες τόνους αντισηπτικής λύσης, διευρύνοντας τις παραγωγικές τους δυνατότητες. -0-

Σχόλια