Επιστολή για την 57η επέτειο της Συριακής Επανάστασης της 8ης Μαρτίου

Πιονγιάνγκ, 8 Μαρτίου (KCNA) - Στις 8 Μαρτίου, ο Πρόεδρος του Κρατικού Συμβουλίου της ΛΔΚ, σεβαστός ο ανώτερος ηγέτης σύντροφος Κιμ Γιονγκ Ουν, έστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον Πρόεδρο της  Συριακής Αραβικής Δημοκρατίας, Μπασάρ Αλ Ασάντ.

Ακολουθεί το κείμενο του τηλεγραφήματος.

Με την ευκαιρία της 57ης επετείου της Συριακής Επανάστασης της 8ης Μαρτίου, εξ ονόματος της κυβέρνησης και του λαού της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας, θα αποστέλλουμε θερμά συγχαρητήρια στην κυβέρνηση και στο λαό της Συριακής Αραβικής Δημοκρατίας.

Η επανάσταση της 8ης Μαρτίου ήταν ένα ιστορικό γεγονός που άνοιξε το δρόμο για τον συριακό λαό να επιτύχει την ανεξάρτητη ανάπτυξη και την ευημερία της χώρας υπό την ηγεσία του Μπαάθ.

Με την ευκαιρία αυτή, σας διαβεβαιώνω -για άλλη μια φορά- για τη συνεχή μας υποστήριξη και αλληλεγγύη προς τον δίκαιον αγώνα σας και του λαού σας για την κυριαρχία, την εδαφική σταθερότητα και την ειρήνη της χώρας και εκφράζω την πεποίθησή μου ότι οι παραδοσιακοί δεσμοί φιλίας και συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών μας θα συνεχίσουν να ενισχύονται.

Σχόλια