Ο ανώτατος ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν εγκαινίασε εργοστάσιο φωσφορικών λιπασμάτων στη Sunchon

Πιονγκγιάνγκ, 2 Μαΐου (KCNA) - Το εργοστάσιο φωσφορικών λιπασμάτων της Sunchon κατασκευάστηκε ως επιστέγασμα του αγώνα μας για την επίτευξη ευημερίας, αποτελεί ένα ακόμη βήμα προς τα εμπρός στη μεγάλη πορεία όλων των λαών για το άνοιγμα της νέας λεωφόρου σοσιαλιστικής οικοδόμησης πιστή στο μεγάλο σχέδιο του Κόμματος, που σηκώνει τις σοβαρές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η επανάσταση.


Αποδεικνύοντας την αμετάβλητη πίστη του Εργατικού Κόμματος της Κορέας και του λαού ότι καθώς οι εχθρικές δυνάμεις γίνονται ζήλο να φέρουν τον άνεμο, η κόκκινη σημαία μας θα κυματίζει πιο έντονα, μια μεγάλη βάση χημικής βιομηχανίας της χώρας ολοκληρώθηκε άριστα ως η πρώτη νίκη από όλα τα μέτωπα της οικοδόμησης ενός ισχυρού σοσιαλιστικού κράτους φέτος που ξεκίνησε με την πρόοδο της μεγάλης ιδέας να ξεκινήσει μια επίθεση για να κάνει μια σημαντική ανακάλυψη.

Τα εγκαίνια ολοκλήρωσης του εργοστασίου, το οποίο χτίστηκε ως βάση παραγωγής λιπασμάτων Juche πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία την Πρωτομαγιά, την παγκόσμια γιορτή των εργαζομένων όλου του κόσμου.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν, πρόεδρος του Εργατικού Κόμματος της Κορέας (WPK), πρόεδρος της Επιτροπής Κρατικών Υποθέσεων της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας και ανώτατος διοικητής των ενόπλων δυνάμεων της ΛΔΚ, παρευρέθηκε στην τελετή.

Το εργοστάσιο, μια περήφανη δημιουργία της μεγάλης εποχής του Εργατικού Κόμματος και ένα άλλο αιώνιο πλεονέκτημα για την οικοδόμηση μιας ακμάζουσας χώρας, είναι ένα πρότυπο στον τομέα της χημικής βιομηχανίας καθώς έχει κατασκευαστεί πλήρως με βάση τη Juche και όπως απαιτείται από τον εκσυγχρονισμό και είναι τέλειο στις πτυχές της παραγωγής, της αρχιτεκτονικής και της προστασίας του οικολογικού περιβάλλοντος.

Με την οικοδόμηση της βιομηχανίας φωσφορικών λιπασμάτων με βάση τη Juche που βασίζεται στις δικές μας προσπάθειες, στην εγχώρια τεχνολογία και στα τοπικά διαθέσιμα υλικά υπό τη σοφή ηγεσία του Ανώτατου Ηγέτη του Κόμματος, του κράτους και των ενόπλων δυνάμεων Κιμ Γιονγκ Ουν, έγινε ένα άλμα έτσι ώστε να μπορούμε να προσθέσουμε αιώνια λάμψη στα αθάνατα κατορθώματα που δημιουργήθηκαν από τον Πρόεδρο Kim Il Sung και τον πρόεδρο Kim Jong Il για ένα στέρεο θεμέλιο της αυτάρκους σοσιαλιστικής οικονομίας όλη τη ζωή τους και σίγουρα αυξάνουν την παραγωγή σιτηρών.

Η ολοκλήρωση του εργοστασίου, η πρώτη νίκη στην ανάπτυξη για μια σημαντική ανακάλυψη για την εφαρμογή των αποφάσεων που ελήφθησαν στην ιστορική Πέμπτη Ολομέλεια της 7ης Κεντρικής Επιτροπής του Εργατικού Κόμματος της Κορέας, μας εμπνέει σε μεγάλο βαθμό με αυτοπεποίθηση στη νίκη ότι μπορούμε να ανυψώσουμε πλήρως την αξιοπρέπεια και το μεγαλείο ενός ισχυρού κράτους όταν ακολουθούμε αυστηρά την ιδέα και την ηγεσία της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος και δίνουμε πλήρη δράση στη δύναμη της αυτονομίας.

Εν μέσω μουσικής, ο Κιμ Γιονγκ Ουν εμφανίστηκε στην τελετή.

Όλοι οι συμμετέχοντες ξέσπασαν σε έντονους πανηγυρισμούς από "ζήτω!" προσάπτοντας τη μέγιστη δόξα στον Ανώτατο Ηγέτη που επέφερε μια νέα αλλαγή στην ανάπτυξη της βιομηχανίας λιπασμάτων με βάση τη Juche και οδήγησε σε μεγάλη νικηφόρα επαναστατική πρόοδο για την ενίσχυση της αυτάρκους οικονομίας κάτω από την εξαιρετική ηγεσία του.

Ο Πακ Πονγκ Γιου, μέλος του Προεδρείου του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του Εργατικού Κόμματος της Κορέας, αντιπρόεδρος της Επιτροπής Κρατικών Υποθέσεων της ΛΔ Κορέας και αντιπρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής του WPK, ήταν παρών στην τελετή .

Παρευρέθηκαν επίσης στην τελετή ο Kim Jae Ryong, μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του WPK, μέλος της Επιτροπής Κρατικών Υποθέσεων της ΛΔ Κορέας και πρωθυπουργός του Υπουργικού Συμβουλίου, οι Kim Tok Hun και Pak Thae Song που είναι αντιπρόεδροι του WPK Κεντρική Επιτροπή, η Kim Yo Jong και ο Jo Yong Won, οι οποίοι είναι πρώτοι διευθυντές της Κεντρικής Επιτροπής του WPK, αξιωματούχοι της Κεντρικής επιτροπής του WPK, αξιωματούχοι του στρατού και της κοινωνίας που συμμετείχαν στην κατασκευή, οικοδόμοι και αξιωματούχοι της επαρχίας της Νότιας Phyongan.

Ο Πακ Πονγκ Τζου πραγματοποίηση την ομιλία των εγκαινίων.

Είπε ότι η ολοκλήρωση του εργοστασίου φωσφορικών λιπασμάτων στη Sunchon αποτελεί ένα μεγάλο ευοίωνο γεγονός που έφερε μεγάλη χαρά σε όλους τους εργαζόμενους στη γεωργία και σε όλο το λαό, καθώς όχι μόνο έδειξε δυναμικά το επαναστατικό πνεύμα της ηρωικής εργατικής τάξης της ΛΔ Κορέας που είναι αποφασισμένη να πετύχει μια νέα νίκη στη σοσιαλιστική οικοδόμηση μέσα από το θαρραλέο πρωτοποριακό επίτευγμα υπό την ηγεσία του μεγάλου κόμματος, αλλά και την τεράστια δύναμη του κράτους μας.

Είπε ότι ο Ανώτατος Ηγέτης ανέθεσε το μαχητικό καθήκον να χτιστεί το εργοστάσιο που παράγει μαζικά φωσφορικό λίπασμα αμμωνίου υψηλής συγκέντρωσης επειγόντως απαραίτητο για τη γεωργική παραγωγή με σύγχρονο και μεγάλο τρόπο, και παρείχε ενεργητική καθοδήγηση για να το κατασκευάσει ως εργοστάσιο εικονιδίων στο το πεδίο της χημικής βιομηχανίας που έχει υλοποιήσει τη ζήτηση για τη Juche και τον εκσυγχρονισμό και ως επιχείρηση εξοικονόμησης εργασίας όλες οι διαδικασίες της οποίας έχουν αυτοματοποιηθεί και εκσυγχρονιστεί.

Είπε ότι οι οικοδόμοι, οι επιστήμονες και οι στρατιώτες που ενσαρκώνουν το πνεύμα της αφοσιωμένης εφαρμογής των πολιτικών του κόμματος διεξήγαγαν συνεχή αγώνας πίστης για την ολοκλήρωση του τεράστιου έργου νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα, διευθέτησαν με τον δικό μας τρόπο πολλά επιστημονικά και τεχνολογικά προβλήματα που προκύπτουν στη θέση της βιομηχανίας φωσφορικών λιπασμάτων σε βάση τη Juche και κατέβαλε προσπάθειες για την επιτάχυνση της ημερομηνίας ολοκλήρωσης.

Η ολοκλήρωση του εργοστασίου φωσφορικών λιπασμάτων στη Sunchon, το οποίο θα ανέβαζε δραστικά τη βιομηχανία λιπασμάτων της χώρας και θα προωθούσε το οικονομικό μέτωπο στο σύνολό του, είναι η μεγάλη νίκη της ιδέας του κόμματός μας να κάνει πρωτοποριακή ανακάλυψη και επίτευξη ευημερίας χάρη στην αυτονομία, Και αυτό αποδεικνύει για άλλη μια φορά την αλήθεια ότι μπορούμε σίγουρα να επιτύχουμε τους στόχους μάχης όταν προχωρούμε δυναμικά κάτω από το ανυψωμένο έμβλημα της αυτονομίας υπό την καθοδήγηση του κόμματος, σημείωσε.

Ζήτησε να συγκεντρωθεί κοντά στον Ανώτατο Ηγέτη, ενισχύοντας περαιτέρω τον ενθουσιασμό της ανάπτυξης για να κάνει μια σημαντική ανακάλυψη για να συνεχίσει να καταγράφει αξιοθαύμαστα επιτεύγματα αυτονομίας και δυναμικά προχωρώντας γεμάτη πίστη στη σίγουρη νίκη για την ευημερία του σοσιαλιστή Χώρα.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έκοψε την κορδέλα για την ολοκλήρωση του εργοστασίου.

Όλοι οι συμμετέχοντες ξέσπασαν και πάλι σε βροντές πανηγυρισμούς και "ζήτω!" για τον Ανώτατο Ηγέτη που διοικεί και οδηγεί τη γενική πορεία του λαού για την επίτευξη της μεγάλης υπόθεσης της ευημερίας και κυριαρχίας επιδεικνύοντας τη δύναμη και την αξιοπρέπεια της σοσιαλιστικής Κορέας στο υψηλότερο επίπεδο.
Ο Ανώτατος Ηγέτης ευχαρίστησε θερμά τους οικοδόμους και τις μάζες εν μέσω έντονων χειροκροτημάτων.

Κοίταξε γύρω από διάφορα μέρη, όπως η διαδικασία επεξεργασίας πρώτων υλών, η διαδικασία παραγωγής κίτρινου φωσφόρου, η διαδικασία παραγωγής φωσφορικών λιπασμάτων αμμωνίου και η διαδικασία συσκευασίας, ενημερώνοντας για τις διαδικασίες παραγωγής του εργοστασίου.
Γνωρίζοντας τα μάτια του στη γενική άποψη του θαυμάσιου εργοστασίου, ο Ανώτατος Ηγέτης είπε με βαθιά συγκίνηση ότι ο Πρόεδρος Kim Il Sung και ο Πρόεδρος Kim Jong Il που δούλεψαν για την επίλυση του προβλήματος των τροφίμων για τους ανθρώπους θα ήταν πολύ ευχαριστημένοι αν ακούσουν η είδηση ​​ότι έχει κατασκευαστεί το σύγχρονο εργοστάσιο φωσφορικών λιπασμάτων.

Τώρα έχει καταστεί δυνατό για τους γεωργικούς εργάτες να συγκεντρώσουν όλες τις προσπάθειές τους στην επίτευξη του στόχου σιτηρών που έθεσε το κόμμα με διαβεβαιώσεις, είπε, προσθέτοντας ότι το εργοστάσιο είναι μια υπερήφανη καρπός που δημιουργήθηκε από εκείνους που ακολουθούν απολύτως την πολιτική του κόμματος επιδεικνύοντας δύναμη της ενότητας στρατού-λαού. Εκτίμησε ιδιαίτερα τα επιτεύγματα που έκαναν όλοι οι κατασκευαστές, οι επιστήμονες και οι τεχνικοί.

Εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη θαυμάσια δημιουργία του ολοκληρωμένου συστήματος παραγωγής του εργοστασίου φωσφορικών λιπασμάτων της Sunchon από τους καθηγητές και τους ερευνητές του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Kim Chaek σε συνεργασία με σχετικές μονάδες, τονίζοντας επανειλημμένα ότι τα ταλέντα είναι μια εξαιρετική πηγή και κινητήρια δύναμη της ανάπτυξης της χώρας, και ότι η κατάρτιση των ταλέντων είναι το ζήτημα πολιτικής στο οποίο το Κόμμα έχει δώσει μεγαλύτερη προτεραιότητα.

Η ολοκλήρωση του εργοστασίου φωσφορικών λιπασμάτων της Sunchon είναι η πρώτη επιτυχία μετά την 5η σύνοδο ολομέλειας της 7ης Κεντρικής Επιτροπής του WPK και μια σημαντική ευκαιρία για να προχωρήσει η χημική βιομηχανία της χώρας, είπε, ζητώντας πιο έντονη αύξηση της φλόγας της επίτευξης της ευημερίας μέσω της αυτοπεποίθησης σε όλους τους τομείς της οικοδόμησης μιας ισχυρής χώρας με την πολύτιμη επιτυχία ως σπόρος.
Προσδιόρισε λεπτομερή καθήκοντα για τη διαχείριση και τη λειτουργία του εργοστασίου, συμπεριλαμβανομένου του ζητήματος της λήψης διεξοδικών μέτρων για την προμήθεια πρώτων υλών για την κανονική βάση της παραγωγής λιπασμάτων φωσφόρου, το ζήτημα της περαιτέρω στρογγυλοποίησης του ολοκληρωμένου συστήματος παραγωγής και της παραγωγής διαδικασίες υπό σταθερή λειτουργία και το ζήτημα της ιδιαίτερης προσοχής στην προστασία του περιβάλλοντος.

Έθεσε τα καθήκοντα και τους τρόπους για την ανάπτυξη της χημικής μας βιομηχανίας σε σωστό προσανατολισμό όπως απαιτείται από τον νέο αιώνα, συμπεριλαμβανομένης της ανοικοδόμησης και ενημέρωσης των εργοστασίων λιπασμάτων στο σύνολό της, και της οικοδόμησης περισσότερων χημικών βιομηχανικών βάσεων.

Εξέφρασε την προσδοκία και την πεποίθηση ότι οι αξιωματούχοι, οι επιστήμονες, οι τεχνικοί και οι οικοδόμοι θα έκαναν θαρραλέα άλμα για το άνοιγμα της νέας οδού σοσιαλιστικής κατασκευής με το ίδιο πνεύμα και αντοχή με την οποία δημιούργησαν τη νέα βιομηχανία που βασίζεται στις δικές μας πρώτες ύλες και τεχνολογία και έτσι ενισχύουν περαιτέρω τη δύναμη της μεγάλης ιδέας του Κόμματος στο να πετυχαίνει νέες επιτυχίες.

Όλοι οι συμμετέχοντες στη σημαντική και τελετή ολοκλήρωσης παρουσία του Ανώτατου Ηγέτη ήταν γεμάτοι ενθουσιασμό για να δοξαστούν περαιτέρω φέτος, σηματοδοτώντας την 75η επέτειο του λαμπρού Κόμματος με περήφανα επιτεύγματα και συνεχίζοντας να κερδίζουμε νέες νίκες στην οικοδόμηση ενός ισχυρού σοσιαλιστική χώρα με το αδιαίρετο πνεύμα μάχης και το στυλ εργασίας της αυτονομίας που είναι πιστή στην ηγεσία και την ιδεολογία του Κόμματος. -0-




Σχόλια