Μεγάλες προσπάθειες έγιναν στη ΛΔ Κορέας για τον περιορισμό του COVID-19

Πιονγιάνγκ, 21 Φεβρουαρίου (KCNA) - Ο COVID-19 εξαπλώνεται παγκοσμίως, προκαλώντας σοβαρές ανησυχίες στη διεθνή κοινότητα.


Καθώς η νέα λοίμωξη από κοροναϊό είναι δύσκολο να περιοριστεί μόλις εξαπλωθεί, όλες οι περιοχές και οι μονάδες της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας εντείνουν την αντι-επιδημική προσπάθεια ενάντια στην έλευσή του στη χώρα καθημερινά.

Οι υπάλληλοι των υπουργείων και των εθνικών ιδρυμάτων λαμβάνουν αυστηρότερα μέτρα, γνωρίζοντας ότι αναλαμβάνουν την ευθύνη τους για την καταπολέμηση της επιδημίας στις μονάδες τους ενώπιον του Κόμματος και του Κράτους.

Το γραφείο εξυπηρέτησης επιβατών στην Πιονγκγιάνγκ ενημερώνει τους πολίτες για τον κίνδυνο του COVID-19 μέσω πομπών ραδιοφώνου και τηλεόρασης που είναι εγκατεστημένοι σε τρόλεϊ και τραμ, βλέποντας ότι οι οδηγοί και οι διωγείς καλούν τους επιβάτες να φορούν μάσκες.

Οι υπάλληλοι και οι εργαζόμενοι σε πολλές μονάδες παρέχουν ειλικρινή υλική και ηθική βοήθεια στην πρόληψη της νόσου.

Οι επαρχίες North Phyongan, South Hwanghae, Jagang και South Hamgyong και οι πόλεις Nampho και Kaesong δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στην παρατήρηση και τον έλεγχο των επαναπατρισθέντων από ξένες χώρες με τα περιστατικά COVID-19 και τις επαφές τους, αφήνοντάς τα εθελοντικά για την υγιεινή και την αντι- επιδημία.

-0-

Σχόλια