Σχόλιο KCNA: Τα βαθιά ριζωμένα κακά της προδότη Παρκ Γκέουν Χε πρέπει να καταπολεμηθούν

Φώτο: Wikipedia
Πιονγκγιάνγκ, 2 Αυγούστου (KCNA) - Έχει αποκαλυφθεί πρόσφατα ότι το καθεστώς της Παρκ Γκέουν Χε σχεδίασε στρατιωτικό πραξικόπημα, εκπλήσσοντας το λαό της Νότιας Κορέας.

Το έγγραφο σχετικά με το σχέδιο του στρατιωτικού πραξικοπήματος που έκανε η Διοίκηση Αμυντικής Ασφαλείας αποχαρακτηρίστηκε από τον Τσονγκουάδα στις 20 Ιουλίου. Αναφέρει λεπτομερώς με τέσσερα άρθρα και 21 παραγράφους τα προγράμματα δράσης όπως το να τεθεί υπό έλεγχο η «Εθνοσυνέλευση» και τα μέσα ενημέρωσης, η σύλληψη νομοθετών και η κινητοποίηση τεράστια ένοπλα στρατεύματα και να λάβουν έγκριση από την κυβέρνηση των ΗΠΑ σε περίπτωση διακήρυξης «στρατιωτικού νόμου».

Αυτό κατέστησε σαφέστερο ότι το σχέδιο πραξικοπήματος δεν ήταν το «σχέδιο αντιμετώπισης της κατάστασης έκτακτης ανάγκης», αλλά το σχέδιο επικίνδυνων εγκλημάτων και βάναυσης σφαγής που προκάλεσε το καθεστώς της Παρκ Γκέουν Χε σε συμπαιγνία με στρατιωτικά αφεντικά.

Τα βαθιά ριζωμένα κακά που άφησε η προδότης Παρκ Γκέουν Χε και η συντηρητική κλίκα της σε ολόκληρη την κοινωνία της Νότιας Κορέας είναι τόσο τρομερά που είναι πέρα ​​από την ανθρώπινη φαντασία.

Το πρόσφατα αποκαλυφθέν σχέδιο πραξικοπήματος είναι το πιο τρομερό από τα βαθιά ριζωμένα κακά, καθώς είναι ένα σχέδιο για τη σφαγή των ειρηνικών διαδηλωτών υπό το φως των κεριών.

Τώρα, ο λαός της Νότιας Κορέας τρέμει με θυμό για το σχέδιο στρατιωτικού πραξικοπήματος, το οποίο θυμίζει το στρατιωτικό πραξικόπημα του προδότη Park Chung-Hee στις 16 Μαΐου και το πραξικόπημα της 12ης Δεκεμβρίου με επικεφαλής τους στρατιωτικούς γκάνγκστερ Chun Doo Hwan και Roh Tae Woo.

Εάν είχε πραγματοποιηθεί, ολόκληρη η Νότια Κορέα θα μπορούσε να έχει μετατραπεί σε μια θάλασσα αίματος όπως η σφαγή Kwangju τον Μάιο του 1980.

Οι απόγονοι της δικτατορίας "yusin" που τείνουν να κάνουν οτιδήποτε σε μια προσπάθεια να διατηρήσουν την δικτατορική τους εξουσία και την εξουσία τους και η συντηρητική τους ομάδα δεν μπορεί ποτέ να κρύψει τα αληθινά τους χρώματα.

Καθώς η υπόθεση είναι τόσο σοκαριστική και τρομερή, τα πολιτικά κόμματα που ζητούν δημοκρατία και μεταρρύθμιση και το κοινό στη Νότια Κορέα απαιτούν έντονα την τιμωρία του Park Geun Hye και του «Κόμματος των Φιλελευθέρων Κορέων» που συμμετείχαν στο στρατιωτικό πραξικόπημα.

Αρκετά φυσικό είναι η δημόσια απαίτηση για σοβαρή τιμωρία των φρικτών δολοφόνων, οι οποίοι προσπάθησαν να μετατρέψουν τη Νότια Κορέα σε λουτρό αίματος και σφαγείο, βάζοντάς τους στα μαύρα κατάστιχα της ιστορίας.

Παρ 'όλα αυτά, το LKP και άλλα συντηρητικά συμφέροντα συμπεριφέρονται ντροπιαστικά, ισχυριζόμενοι ότι η πολιτική πρόθεση αποχαρακτηρισμού του εγγράφου είναι αμφίβολη και ζητά να διερευνηθεί η προέλευση της διαρροής.

Μια τέτοια γελοία συμπεριφορά της ομάδας συνεργών που προσπαθούν να προστατεύσουν τους εγκληματίες και να εκτρέψουν αλλού την θυμωμένη νοοτροπία αυξάνει μόνο τον θυμό του λαού της Νότιας Κορέας.

Η κατάσταση αποδεικνύει ότι το σημαντικό πράγμα στην εκκαθάριση των βαθιών ριζών των κακών είναι να εξαλειφθεί εντελώς ο συντηρητισμός, η πηγή των βαθιών ριζωμένων κακών.

Οι νοτιοκορεάτες από διάφορους κύκλους πρέπει να συμμετέχουν ενεργά σε έναν μαζικό λαϊκό αγώνα  για την τιμωρία των εγκληματιών που προόρισαν μια φοβερή σφαγή για να διατηρήσουν τη εξουσία τους. -0-

Σχόλια