Rodong Sinmun: Η πλήρης αποτυχία της εχθρικής πολιτικής των ΗΠΑ ενάντια τη ΛΔ Κορέας είναι αναπόφευχτη

Πιόνγιανγκ, 11 Δεκεμβρίου (KCNA) - Η Rodong Sinmun της Δευτέρας σχολιάζει ότι η επιτυχημένη δοκιμαστική εκτόξευση διηπειρωτικού πυραύλου του νέου τύπου  Hwasong-15 προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στη διεθνή κοινότητα, επικαλούμενη τα γεγονότα.

Το σχόλιο αναφέρει ότι η επιτυχημένη δοκιμαστική εκτόξευση του Hwasong-15 έθεσε τη χώρα σε υψηλότερη στρατηγική θέση, προσθέτοντας:

Η στρατιωτική και στρατηγική δομή της αντιπαράθεσης μεταξύ της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας και των ΗΠΑ έχει αλλάξει εντελώς.

Οι άνευ προηγουμένου κυρώσεις στη Λ.Δ. της Κορέας από τις Η.Π.Α. και τις υποτελείς δυνάμεις της αποδείχτηκαν μάταιες μετά την επιτυχημένη δοκιμαστική εκτόξευση του Hwasong-15.

Οι εχθρικές δυνάμεις, γεμάτες φωνή για το "αναπόφευκτο της αλλαγής γραμμής της ΛΔΚ", απογοητεύτηκαν στην προσπάθειά τους.

Η πλήρης αποτυχία της εχθρικής πολιτικής των ΗΠΑ έναντια στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας είναι αναπόφευκτη.

Η ΛΔ Κορέας κερδίζει.

Η επιτυχημένη δοκιμαστική εκτόξευση του διηπειρωτικού πυραύλου Hwasong-15 ανεβάζει ακόμα περισσότερο το υψηλό πνεύμα του στρατού της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας και του λαού να θέσουν τέρμα στην αιώνια αναμέτρηση με τις ΗΠΑ. -0-

Φώτο: Hwasong-15 (αριστερά) και Hwasong-14 (δεξιά). Παρμένη από CNN.com

Σχόλια