Συνάντηση του ΥΠΕΞ της ΛΔ Κορέας με τον Ραούλ Κάστρο

Πιονγιάνγκ, 25 Νοέμβρη (KCNA) - Ο υπουργός Εξωτερικών της ΛΔ Κορέας Ρο Γιόνγκ Χο, σε επίσημη επίσκεψη στην Κούβα ως επικεφαλής κυβερνητικής αντιπροσωπείας της ΛΔΚ, συναντήθηκε την Παρασκευή και είχε συνομιλίες με τον Πρόεδρο του Συμβουλίου Υπουργών Ραούλ Κάστρο Ρουζ, πρόεδρο του Κρατικού Συμβουλίου της Κούβας, στο κτίριο του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Ο Ρι μεταβίβασε με ευχαρίστηση τους θερμούς χαιρετισμούς και το προφορικό μήνυμα που έστειλε ο σεβαστός ανώτατος ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν στον Ραούλ Κάστρο Ρουζ,

Μεταβίβασε επίσης το συλλυπητήριο μήνυμα που έστειλε ο Ανώτατος ηγέτης στον Ραούλ Κάστρο Ρουζ κατά την πρώτη επέτειο από το θάνατο του Φιντέλ Κάστρο Ρουζ.

Υπήρξε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με το θέμα της ενίσχυσης των παραδοσιακών δεσμών φιλίας μεταξύ των δύο χωρών και διεθνών θεμάτων αμοιβαίου ενδιαφέροντος στις συνομιλίες.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο πρεσβευτής της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας στην Κούβα Pak Chang Yul και ο υπουργός Εξωτερικών της Κούβας Bruno Rodriguez Parrilla. -0-

Σχόλια