Rodong Sinmun: Κανείς δεν μπορεί να νικήσει την Ενωτική Δύναμη Διάφορων Κύκλων της Ν. Κορέας

Πιονγκγιάνγκ, 10 Μαρτίου (KCNA) - Όταν οι άνθρωποι από όλα τα κοινωνικά στρώματα της ζωής στη Νότια Κορέα, συμπεριλαμβανομένων των κομμάτων της αντιπολίτευσης, ενωθούν στον αγώνα για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού: τον παραμερισμό Παρκ Γκέουν-χε, η συντηρητική ομάδα-μαριονέτα θα αποδειχθεί ανίκανη όσες κινήσεις απελπισίας και να κάνει, γράφει η Rodong Sinmun της Παρασκευής σε άρθρο της.

Το άρθρο συνεχίζει:

Οι οργανώσεις πολιτών όλων των κοινωνικών τάξεων και του λαού της Νότιας Κορέας μεταφέρουν στο φως των κεριών τη δράση τους με τη βούληση να μην κάνουν ούτε βήμα πίσω μέχρι να αποφασιστεί η παραπομπή της Παρκ Γκέουν-χε σε δίκη.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι οι δράσεις αλληλεγγύης των δυνάμεων της αντιπολίτευσης ενάντια στη μάγισσα του Chongwadae εντείνονται μέσα από τις διαδηλώσεις υπό το φως των κεριών.

Αυτές οι δραστηριότητες αλληλεγγύης και κοινού αγώνα των νοτιοκορεάτικων κομμάτων της αντιπολίτευσης κατά της προδότρας Παρκ Γκέουν-χε αντανακλούν τις επιθυμίες του λαού.

Η ομάδα της Πάρκ καταβάλλει ύστατες προσπάθειες να καταστείλει την θέληση των συμμετεχόντων στις δράσεις υπό το φως των κεριών, σε μια προσπάθεια να παρατείνει την παραμονή στην εξουσία.

Όταν οι δυνάμεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης τάχθηκαν υπέρ του αγώνα του λαού της Νότιας Κορέας για την παραίτηση του καθεστώτος των προδοτών, η ομάδα της Πάρκ άρχισε να τις κατηγορεί για «απόπειρα κατάληψης της εξουσίας» «που υποστηρίζεται από το βορρά», και δεν παρέλειψε να συμπεριλάβει στη ρητορική της ότι «η πρόταση μομφής είναι απειλή και εκβιασμός» και ότι έχει «πολιτικά κίνητρα πίεση και είναι προσβλητική».

Χαρακτηρίζουν τις διαδηλώσεις ως «ταραχές των Κόκκινων» σε μια προσπάθεια να δημιουργήσουν κλίμα τρόμου στην κοινωνία, ανοιχτά διαλαλούν για τρομοκρατία, δολοφονία και στρατιωτικό πραξικόπημα.

Σε αυτό το πλαίσιο οι ακροδεξιοί συντηρητικοί της «Oboi Association» και άλλα ρεμπεσκέδες, που έχουν δωροδοκηθεί από την ομάδα της Παρκ, έχουν ταχθεί μανιωδώς κατά της μομφής. Εν τω μεταξύ, η ομάδα των δικαστικών εκπροσώπων της Παρκ χρησιμοποιεί όλο το φάσμα του χουλιγκανισμού για να καλύψουν τα εγκλήματα της μάγισσας του Γαλάζιου Οίκου (Chongwadae).

Η κατάσταση αποδεικνύει ότι οι προοδευτικές και δημοκρατικές δυνάμεις της Νότιας Κορέας θα πρέπει να παραμείνουν ενωμένες ως μια στις κοινές δράσεις για να εξουδετερώνουν τις απέλπιδες προσπάθειες των Συντηρητικών να ξεφύγουν από την κρίση της Ιστορίας και να διατηρήσουν το καθεστώς τους για πάντα. -0-

Σχόλια