Rodong Sinmun: Οι ενέργειες των ΗΠΑ και του καθεστώτος της Ν. Κορέας ενάντια στη ΛΔ Κορέας οδηγούν στην αυτοκαταστροφή

Πιονγκγιάνγκ, 22 Δεκεμβρίου (KCNA) - Η ψήφισμα κυρώσεων» του Σ.Α. του ΟΗΕ που μαγειρεύτηκε από τις ΗΠΑ και τις υποτελείς σ' αυτήν δυνάμεις είναι σε συνολική άρνηση της άσκησης του δικαιώματος της αυτοάμυνας, ένα ακριβώς νόμιμο δικαίωμά της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας, είναι μια παράνομη εγκληματική πράξη, γράφει η Rodong Sinmun σε άρθρο της την Πέμπτη.
Συνεχίζει:
Δεν είναι άλλες από τις ΗΠΑ και την ομάδα των προδοτών-μαριονέτες της Νότιας Κορέας που ξεκίνησαν το πυρηνικό ζήτημα στην κορεατική χερσόνησο και διαταράσσουν σοβαρά την ειρήνη και την ασφάλεια στη χερσόνησο και στη Βορειοανατολική Ασία μέσω της επίμονη στον πυρηνικό εκβιασμό και των απειλών τους ενάντια στη ΛΔΚ.
Αυτή είναι μια σκληρή πραγματικότητα, που κατασκευάζεται το «ψήφισμα κυρώσεων» και πάλι, βαφτίζοντας την δοκιμαστική έκρηξη πυρηνικής κεφαλής της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας ως «απειλή για την παγκόσμια ειρήνη και ασφάλεια». Είναι μια αποκάλυψη της βαθιά ριζωμένη εχθρότητα και αποστροφής, ακραίας αλαζονείας και αυθαιρεσίας κατά της ΛΔΚ.
Η Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας παραμένει αμετάβλητη στη θέση της για την καταπολέμηση των ΗΠΑ και των ληστρικός κυρώσεις υποτελή δυνάμεις της και πίεση με τη δύναμη του μονολιθική ενότητα και την αυτοδυναμία και αυτο-ανάπτυξη και τις πιο δύσκολες αντίμετρο για να υπερασπιστεί σθεναρά την αξιοπρέπεια και την κυριαρχία του έθνους.
Οι ΗΠΑ και οι απεγνωσμένες προσπάθειες της ομάδας μαριονέτα να  υποβάλλουν κυρώσεις και κινήσεις για να καταπνίξουν τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας είναι ανόητες πράξεις και είναι σα να βγάζουν τα μάτια τους με τα ίδια τους τα χέρια.
Η Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας έχει οικοδομήσει την πιο ισχυρή χώρα στον κόσμο με βάση την αυτο-αμυντική στρατιωτική ικανότητα με την πυρηνική αποτρεπτική ως άξονα. Ως εκ τούτου,
«ανεξάρτητη, συλλογική και πρόσθετες κυρώσεις» των εχθρικών δυνάμεων δεν μπορεί ποτέ να εργαστούν για τη ΛΔΚ.
Όπως συγκρουσιακή υστερία ως κυρώσεις και η πίεση από τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας θα καλέσει μόνο ανελέητη αντίποινα και την τιμωρία. -0-

Σχόλια