Η Rodong Sinmun καλεί σε τσάκισμα των φιλοαμερικάνικων συντηρητικών δυνάμεων

Πιονγκγιάνγκ 7 Δεκεμβρίου (KCNA) - Η προδότρα Παρκ Γκέουν-χε, αιφνιδιάστηκε από την αντικυβερνητική πάλη που σαρώνει ολόκηρη τη Νότια Κορέα, δεν μπορούσε παρά να χειριστεί τον 3ο "διάλογο με λαό" πριν κάποιες μέρες και να κάνει μια δήλωση ότι θα "εγκαταλείψει τα πάντα ".
[...]
 
Αυτή είναι η πρώτη νίκη που επέφερε η δίκαιη μαζική αντίσταση του λαού της Νότιας Κορέας από όλα τα κοινωνικά στρώματα για τη δημοκρατία και τη νέα πολιτική.
Μέσα από αυτό, ο λαός της Νότιας Κορέας επιβεβαίωσε τη δύναμή του για άλλη μια φορά [..]
[...]

Οι φιλοαμερικάνικες αντιδραστικές δυνάμεις, συμπεριλαμβανομένου του κόμματος "Saenuri" είναι στο στόχαστρο του αγώνα του λαού της Νότιας Κορέας λαού για δικαιοσύνη και πρόοδο.
Η εγκληματική πρωτοκλασσάτη ομάδα θα εκδιωχθεί σύντομα από την πολιτική σκηνή της Νοτίου Κορέας, μαζί με την προδότη Παρκ, που δεν είναι τίποτε άλλο από μια συντηρητική ομάδα  προδοτών, συμπεριλαμβανομένου του κόμματος "Saenuri".
Αυτό που δεν πρέπει να παραβλέπεται είναι η βιαστική δράση των ΗΠΑ οι οποίες δίνουν τονωτική ένεση στις συντηρητικές δυνάμεις της Νότιας Κορέας.
Οι ΗΠΑ συνέταξαν ένα σχέδιο που προβλέπει ο Ban Ki-moon, που δεν έχει ακόμα τελειώσει τη θητεία του να είναι υποψήφιος στις "προεδρικές" εκλογές ως εκπρόσωπος των συντηρητικών δυνάμεων της Νότιας Κορέας και κατέστρωσαν διαβολικά σχέδια μαζί με τους επικεφαλής του κόμματος "Saenuri" για το σκοπό αυτό.
Ενδέχεται η προδότης Πάρκ να παραιτηθεί αλλά οι φιλοαμερικάνικες συντηρητικές δυνάμεις της Νότιας Κορέας να ενσωματώσουν των αποτελεσμάτων των μαζικών αντικυβερνητικών αγώνων του λαού.
Ο λαός της Νότιας Κορέας από όλα τα κοινωνικά στρώματα πρέπει να διεξάγει πλατιά μαζική πάλη για να παραιτηθεί η Παρκ, σε συνδυασμό με τον αγώνα για να συνθλίψει τις φιλοαμερικάνικες συντηρητικές δυνάμεις, ώστε  να μην ξανασηκώσουν κεφάλι. -0-

Σχόλια