Νοτιοκορέατικη εφημερίδα απαιτεί την αλήθεια πίσω από τη διάλυση του Ενοποιημένου Προοδευτικού Κόμματος

Πιονγκγιάνγκ, 21 Δεκεμβρίου (KCNA) - Η νοτιοκορεάτικη ηλεκτρονική εφημερίδα Φωνή του Λαού δημοσίευε την Τρίτη ένα κύριο άρθρο σχετικά με την συμπλήρωση δύο χρόνων από τη βίαιη διάλυση του Ενιαίου Προοδευτικού Κόμματος.

Σε μια εποχή που ψηφίστηκε η πρόταση για μομφή του Παρκ Γκέουν-χε, την αποκατάσταση της δημοκρατίας είναι το πιο σημαντικό κοινωνικό έργο και κανείς δεν μπορεί να μιλήσει για τη δημοκρατία, εκτός εάν η έρευνα για την αλήθεια πίσω από τη διάλυση του κόμματος και την τιμωρία εκείνων που συνδέονται με αυτό είναι έκανε, η συντακτική είπε, προσθέτοντας?

Όπως αποκαλύπτεται από ένα μνημόνιο που απελευθερώνεται από τον πρώην επικεφαλής γραμματέας της Πολιτικής Διοίκησης του Chongwadae, η διάλυση του κόμματος ήταν το προϊόν του οικοπέδου που εκκολάφθηκαν από την πρώην προεδρική επικεφαλής του προσωπικού του Chongwadae και ο διευθυντής του «συνταγματικού δικαστηρίου».

Τόνισε ότι για την αποκατάσταση της δημοκρατίας θετική την αλληλεγγύη όλων των προοδευτικών και δημοκρατικών δυνάμεων απαιτείται επειγόντως.

Σχόλια