Νοτιοκορεάτικο έντυπο υποστηρίζει των αγώνα των εργαζομένων των σιδηροδρόμων για την εκδίωξη της Παρκ Γκέουν-χε

Τη Δεύτερα το νοτιοκορεάτικο ηλεκτρονικό έντυπο Minjok Ilbo σε κύριο άρθρο του, δήλωσε ότι η απεργία των εργατών στους σιδηροδρόμους σε ένδειξη διαμαρτυρίας κατά της εισαγωγής του συστήματος πληρωμής των μισθών, σύμφωνα με το κομμάτι είναι σε εξέλιξη.
 
Και συνεχίζει:
 
Όταν το η αποκρατικοποίηση των σιδηροδρόμων ωθείται προς τα εμπρός από το καθεστώς της Παρκ Γκέουν-χε από την αρχή της θητείας της, ελέγχθηκε από την αιματηρή πάλη των εργαζομένων, έχει καταφύγει σε πρωτοφανή καταστολή από την συνδικαλιστική σιδηροδρόμων, σχετικά με το ως ένα αγκάθι στη σάρκα του.
 
Λόγω της οικονομικής κρίσης και την εξαθλίωση της ζωής του λαού που προκαλείται από το καθεστώς, πολλοί εργαζόμενοι έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας της χειροτέρευσης των συνθηκών εργασίας.
 
Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνθρωποι σε όλη τη Νότια Κορέα εξέφρασαν τη θέλησή τους, σε μια εποχή που οι δράσεις που κερδίζουν σε έκταση και δύναμη, να ζητήσουν την παραίτηση της Παρκ Γκέουν-χε, και την τιμωρία της Choe Sun Sil και τη διάλυση του Κόμματος Saenuri.
 
Rodong News Team

Σχόλια