Η Rodong Sinmun ερμηνεύει την ομιλία της Παρκ Γκέουν-χε σχετικά με την «προβοκάτσια του Βορρά» ως πρελούδιο πολέμου κατά της ΛΔΚ

Πιονγκγιάνγκ, 22 Οκτωβρίου (KCNA) - Η ομάδα Παρκ Γκέουν-χε στο έλεος μιας σοβαρής κυβερνητικής κρίσης είναι απασχολημένη να φωνάζει για «προβοκάτσια του βορρά» παντού, λέει η Rodong Sinmun το Σάββατο σε άρθρο της.

Ο απαίσιος στόχος που επιδιώκεται από την ομάδα της Παρκ που ξεκίνησε αυτή την υστερική αντιπαράθεση και τις κραυγές για «προβοκάτσια του βορρά», έχει ήδη αποκαλυφθεί, γράφει το άρθρο, και συνεχίζει:

Οι εντεινόμενες κραυγές των δυνάμεων-μαριονέτα για «προβοκάτσια του βορρά» σημαίνουν μόνο τον αυξανόμενο κίνδυνο ενός πυρηνικού πολέμου στην Κορεατική χερσόνησο.

Οι φωνές για «προβοκάτσια του βορρά», ως εκ τούτου, σημαίνουν ένα προοίμιο για έναν πόλεμο εναντίον του Βορρά.

Οι νοτιοκορεάτες στρατιωτικοί- γκάνγκστερ απεγνωσμένα να καταφεύγουν σε στρατιωτικές προκλήσεις για να εξαπολύσουν μια προληπτική πυρηνική επίθεση στο Βορά με το πρόσχημα της αντιμετώπισης της «προβοκάτσιας του βορρά».

Όποτε παρουσιαστεί η ευκαιρία, οι νοτιοκορεάτες πολεμοκάπηλοι φωνάζουν για «προβοκάτσια από το βορρά» σε μια προσπάθεια να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη. Είναι κυνικό τέχνασμα τους για να κάνουν το λαό να πιστεύει ότι κάθε πολεμική πρόκληση που διαπράττουν οι ίδιοι έγινε από το Βορρά.

Ένας άλλος στόχος που επιδιώκεται από την ομάδα της Πάρκ μέσω των παραπάνω προπαγανδιστικών δηλώσεων είναι η διαφημιστική εκστρατεία της «κρίση ασφάλειας», σε μια προσπάθεια να ξεπεράσει χειρότερη κυβερνητική κρίση.

Η ομάδα της Παρκ Γκέουν-χε τώρα γίνονται όλο και πιο ομιλητική για «προβοκάτσια του βορρά», κλαψουρίζοντας για «απειλή από τα πυρηνικά του βορρά» και «έκτακτη ανάγκη», σε μια πανούργα προσπάθεια να εκτρέψει αλλού την προσοχή του του αγανακτισμένου λαού και να παρατείνει την εξουσία της

Οι νοτιοκορεάτικες δυνάμεις μαριονέτα κάνουν μεγάλο λάθος αν υπολογίζουν ότι μπορούν να παρατείνουν τις υπόλοιπες μέρες τους, χρησιμοποιώντας την υποτιθέμενη «προβοκάτσια από το βορρά», ως μοχλό για να ξεπεράσουν την κυβερνητική τους κρίση.

Σχόλια