ΤΑ ΝΕΑ μεταδίδουν ασυναρτησίες χωρίς τέλος -- Κίτρινη Δημοσιογραφία από τον ΔΟΛ

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΜΕΤΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΙΣ 13/5/2016 αναμασώντας την ΨΕΥΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ για τον Χιον Γιονγκ Τσολ (Δείτε:Τι απέγινε ο Hyon Yong-chol;):

"Η εδρεύουσα στις ΗΠΑ Επιτροπή για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στη Βόρεια Κορέα ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα πως, σύμφωνα με δορυφορικές εικόνες, το πεδίο βολής είναι πιθανό ότι χρησιμοποιήθηκε για εκτέλεση με αντιαεροπορικά πυρά ZPU-4 τον Οκτώβριο. Ο στόχος βρισκόταν σε απόσταση μόλις 30 μέτρων από τους εκτοξευτές βλημάτων που έχουν ένα βεληνεκές 8.000 μέτρων."

 Η εφημερίδα μεταφράζει-αναπαράγει μια από τις ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ. Ο κάθε νοήμονας άνθρωπος καταλαβαίνει ότι αν πέσουν αντιαεροπορικά σε απόσταση ΤΡΙΑΝΤΑ(!!!) μέτρων από εκεί που εκτοξεύτηκαν θα πεθάνουν και όσοι τα έριξαν.

Ωστόσο, η εφημερίδα δεν έχει κανένα πρόβλημα να μεταδώσει μια είδηση ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ, χωρίς να αμφισβητήσει όχι την εκτέλεση αλλά ούτε τον τρόπο εκτέλεσης.

Αυτό δεν είναι δημοσιογραφία. Είναι κιτρινισμός στην χειρότερη μορφή.

Αλλά όπως είπαμε: Η ιστορία δε χρειάζεται να έχει λογική βάση αρκεί να είναι η κυρίαρχη. Έτσι λειτουργεί ο μηχανισμός προπαγάνδας.

Σχόλια