Ο Κιμ Γιονγκ-ουν σε χοιροτροφείο στην Taedonggang

Πιονγκγιάνγκ, 18 Αυγούστου (KCNA) - Ο Κιμ Γιονγκ-ουν, πρόεδρος του Εργατικού Κόμματος της Κορέας, πρόεδρος της Επιτροπής κρατικών υποθέσεων της ΛΔΚ και ανώτατος διοικητής του κορεάτικου Λαϊκού, μετέβη στο χοιροτροφείο της Taedonggang.

Το αγρόκτημα είναι μια μεγάλη κτηνοτροφική βάση που χτίστηκε το 2011 με πρωτοβουλία του ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ιλ.

Ο
Κιμ Γιονγκ-ουν έδωσε οδηγίες για ανανέωση του αγροκτήματος που σχετίζονται με την αγάπη του Κιμ Γιονγκ Ιλ για το λαό όπως αρμόζει στη μονάδα που τίμησαν με την καθοδήγηση στον τομέα της και τη θέσπιση του συστήματος επιστημονικής ελέγχου του ζωικού κεφαλαίου για να διατηρήσουν την παραγωγή σε υψηλό επίπεδο και σχολαστικά την οργάνωση των εργασιών για την τελειοποίηση του κύκλου παραγωγής τροφίμων στην καλλιέργεια φρούτων και την κτηνοτροφία και να επιλυθούν με αυτό τον τρόπο όλα τα ζητήματα που προκύπτουν.
 
Περιηγήθηκε στους χώρους για την εκπαίδευση στην επαναστατική ιστορία και στο χώρο αφιερωμένο στην ιστορία του αγροκτήματος.

Λέγοντας ότι ο Κιμ Γιονγκ Ιλ επισκέφθηκε το νεόκτιστο αγρόκτημα στην τελευταία περίοδο της ζωής του και αναφέρεται σαφώς το δρόμο που πρέπει να ακολουθηθεί από αυτό, ο
Κιμ Γιονγκ-ουν υπογράμμισε την ανάγκη το αγρόκτημα να κατευθύνει πρωτογενείς προσπάθειες για την εκπαίδευση μέσα από τα διδάγματα της ηγεσίας του Κιμ Γιονγκ Ιλ έτσι ώστε οι υπάλληλοί του αγροκτήματος να μπορέσουν να προσθέσουν λάμψη στα αθάνατη κατορθώματα του με σημαντικές επιτυχίες στην παραγωγή.

[...]
 
Είχε μια φωτογράφιση με τα στελέχη και τους υπαλλήλους του αγροκτήματος, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι θα γίνουν η εμπροσθοφυλακή και η ταξιαρχία στη διεξαγωγή της κτηνοτροφικής πολιτική του Κόμματος.

Ο Κιμ συνοδευόταν από τον Su Yong, αντιπρόεδρο της Κ.Ε. του WPK, και τον Jo Yong Won, αντιπρόεδρος τμήματος της Κ.Ε. του WPK.

Σχόλια