Ποιος είναι πίσω από την είδηση με τα κόπρανα;

 Τα αστικά ΜΜΕ μεταδίδουν αυτή την εβδομάδα μια ακόμα... "έγκυρη" είδηση. Γράφουν ότι στη ΛΔ Κορέας ο Κιμ Γιονγκ Ουν ζήτησε να συλλέγουν τα ανθρώπινα κόπρανα... για κοπριά γιατί η χώρα έχει ξεμείνει μετά το εμπάργκο που τη επέβαλλε το 2010 η "νότια" Κορέα.

Πρώτο ενδιαφέρον είναι ότι οι δυο χώρες είχαν εμπορικές συναλλαγές σε επίπεδο... κοπριάς μέχρι το 2010. Κάτι που αν διαβάζαμε μόνο τα αστικά ΜΜΕ δεν θα μπορούσε να συμβαίνει γιατί η θεωρία "της πλήρως απομονωμένης χώρας" παίζει πάνω από μια δεκαετία.





Μια άλλη παρατήρηση: Αν υποθέσουμε ότι η είδηση είναι αληθινή το μεγάλο ζήτημα θα έπρεπε να είναι ότι το εμπάργκο έχει ως στόχο να πεθάνουν από την πείνα όσοι ζουν στη ΛΔ Κορέας. Άρα "κανονικά" δεν θα έπρεπε το θέμα να γίνεται αντικείμενο χλευασμού αλλά θα ήταν ένα σοβαρό ανθρωπιστικό πρόβλημα στο οποίο θα έπρεπε να παρέμβει ο ΟΗΕ ενάντια στην κυβέρνηση της "νοτίου" Κορέας. Ψιλά γράμματα.

Ας δούμε τώρα ποιος είναι πίσω από την είδηση: Μα φυσικά η αποστάτρια "κορεάτισα Πάρις Χίλτον". Η Yeonmi Park η οποία κάνει καριέρα ακριβώς σ' αυτή τη βάση: Στη διάδοση/δημιουργία ψεύτικων ειδήσεων για τη ΛΔ Κορέας. Η Park η οποία δεν έχει σταματήσει να ανασκευάζει τις δικές της ιστορίες και να να τις κάνει όλο και πιο δραματικές.

 H είδηση ξεκίνησε από δηλώσεις της Park στην... Star  και αναπαράγεται από τα χειρότερου τύπου έντυπα τύπου Mirror, Sun, κλπ.

Η PARK ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ, ΨΕΥΤΡΑ ΚΑΙ ΕΜΠΑΘΗΣ




Για να γίνει κατανοητό το μέγεθος της ασυναρτησίας και του ψέμματος, πριν από 6 μήνες, το Φλεβάρη του 2016, τα ίδια ΜΜΕ μετέδιδαν ότι η ΛΔ Κορέας ετοιμάζει... χημικό πόλεμο ενάντια στην "νότια Κορέα" με μπαλόνια γεμάτα κόπρανα.


Σχόλια