Πάρκο Πένθους για τα θύματα της σεξουαλικής σκλαβιάς χτίστηκε στη Νότια Κορέα

Πιονγκγιάνγκ, 30 Αυγούστου (KCNA) - Ένα πάρκο-«μνημείο», για τα θύματα της σεξουαλικής σκλαβιάς, χτίστηκε στο Λόφο Βιετνάμ , στη Σεούλ στις 29 του Αυγούστου εν μέσω τωβ συζητήσεων για τη διευθέτηση των υποθέσεων με την Ιαπωνία για τα εγκλήματα της σεξουαλικής σκλαβιάς των νοτιοκορεατών, σύμφωνα με το νοτιοκορεατικό CBS.

Το πάρκο χτίστηκε ως ανάμνηση και μνήμη των ανήθικων αποτρόπαιων εγκλημάτων της Ιαπωνίας ενάντια στις γυναίκες της Κορέας και για θρηνήσουμε τα θύματα της σεξουαλικής δουλείας.

Τα αγάλματα του κοριτσιού τα οποία συμβολίζουν τα εγκλήματα της Ιαπωνίας περί σεξουαλικής δουλείας χτίζονται το ένα μετά το άλλο στη Νότια Κορέα και σε διαφορετικά μέρη του κόσμου.

Πολιτικοί και των δημόσιοι οργανισμοί στη Νότια Κορέα, συμπεριλαμβανομένου του Συμβουλίου για τη λύση του θέματος των εθελοντών Σώματος, έχουν επεκτείνει τις ενέργειές τους για να αναγκάσουν την Ιαπωνία να ζητήσει μια ειλικρινή συγγνώμη για τα εγκλήματα της σεξουαλικής δουλείας σε αλληλεγγύη με πολιτικές οργανώσεις, δικηγόρους, πολιτικούς και φοιτητές στην Ασία, την ΕΕ και τις ΗΠΑ.

Σχόλια