Έντονη κριτική στην άρνηση των εγκλημάτων του παρελθόντος από την Ιαπωνία

Πιονγκγιάνγκ, 24 Αυγούστου (KCNA) - Η Ιαπωνία γίνεται όλο και πιο απροκάλυπτη στην ψεύτικη προπαγάνδα της να κρύψει τα εγκλήματα που σχετίζονται με τη σεξουαλική σκλαβιά, σύμφωνα με το νοτιοκορεάτικο Yonhap News.
 

Αυτό αποκάλυψε ότι στις 20 Αυγούστου ότι στην στην ιστοσελίδα του το Υπουργείο Εξωτερικών της Ιαπωνίας δημοσίευσε ένα αγγλικό άρθρο που αρνείται την υποχρεωτική σύνταξη των γυναικών ως σεξουαλικών σκλάβων .

 Το άρθρο περιέχει τις απερίσκεπτες παρατηρήσεις που έγιναν από μια συμβουλευτική υπάλληλο του Υπουργείου κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη συνεδρίαση της Επιτροπής του ΟΗΕ για την Εξάλειψη των Διακρίσεων κατά των Γυναικών που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο.


Τον Απρίλιο το γραφείο της γραμματείας του Υπουργικού Συμβουλίου άνοιξε ιστοσελίδα στα Ιαπωνικά και στα Αγγλικά στην οποία αναρτήθηκε ο ληστρικός ισχυρισμός ότι οι νησίδες Τοκ ανήκουν στην Ιαπωνία.


Η απερίσκεπτη πράξη των ιαπωνικών αντιδραστικών της άρνησης των εγκλημάτων του παρελθόντος και συγκεκριμένα γεγονότα που αναγνωρίζονται από όλο τον κόσμο οφείλεται στην απροκάλυπτη φιλο-ιαπωνική πράξη της κλίκας της Παρκ Γκέουν-χε στη Νότια Κορέα.

Σχόλια