Η Παρκ Γκέουν-χε Κατηγορούμενη για τα τρισκατάρατα εγκλήματά της

Το Εθνικό Συμβούλιο Συμφιλίωσης εξέδωσε ένα κατηγορητήριο στις 18 Αυγούστου για να εκθέσει απερίφραστα τα τρισκατάρατα εγκλήματα που διαπράχθηκαν από την προδότρια Παρκ Γκέουν-χε η οποία έβαλε όλα τα διαδοχικές επικεφαλή στελέχη επικεφαλής μαριονέτες στην άκρη ώστε να ξεφύγει από μια αυστηρή τιμωρία πάνω της.

Η Παρκ είναι ένα φασιστικό τέρας που αναβίωσε τη δικτατορία Γιουσίν, είπε, και συνέχισε: Η προδότρια δημιούργησε μια προσωποπαγή δικτατορία στα βήματα του πατέρα της, τα απομεινάρια της Γιουσίν, στρατιωτικοί φασίστες και ακροδεξιές συντηρητικές δυνάμεις κατέχουν σημαντικές θέσεις και παραμένουν υπάλληλοι βάσει του δικτατορικού καθεστώτος. Έχει ενισχυθεί σε μεγάλο βαθμό η λειτουργία ενός φασιστικού κατασταλτικού μηχανισμού, όπως η μαριονέτα των Υπηρεσία Πληροφοριών, η Δίωξη και η Αστυνομία που επιβάλλουν την κυριαρχία των μυστικών υπηρεσιών .  

Η προδότρια Παρκ Γκέουν-χε βάναυσα κατεστάλη τα πατριωτικά πολιτικά κόμματα, τις κοινωνικές οργανώσεις και τα υπέρ της επανένωσης πατριωτικά στοιχεία με την κατηγορία του «φίλο-κομμουνισμού», ενώ τα εξαφάνισε βίαια κατηγορώντας τα σαν «δυνάμεις που καθοδηγούνται από το  Βορρά».

Το πλήρες άρθρο στα αγγλικά βρίσκεται εδώ.