Kumdang-2 - Θεραπεία για AIDS, καρκίνο, έμπολα;

 Τον Ιούνιο του 2015 μια ακόμη απίθανη είδηση κυκλοφόρησε.

Για παράδειγμα η Guardian βάζει τίτλο  North Korea claims 'cure' for Mers, Aids and Ebola ενώ κάποια ελληνικά μέσα το πάνε ακόμα πιο πέρα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν λέει ότι βρήκε σούπερ φάρμακο που θεραπεύει Aids, Ebola, Sars και Mers.

Σύμφωνα με αυτά τα δημοσιεύματα:

Το KCNA ανακοίνωσε: “Malicious virus infections like Sars, Ebola and Mers are diseases that are related to immune systems, so they can be easily treated by Kumdang-2 injection drug, which is a strong immune reviver,”

 Ας δούμε την επίσημη ανακοίνωση του KCNA όπως παρουσιάστηκε στην αγγλόφωνη έκδοση:

Kumdang-2 Injection

Pyongyang, June 18 (KCNA) -- Kumdang-2 Injection developed by the Korea Pugang Pharmaceutic Co., Ltd is believed to be efficacious for different epidemics.
In this regard KCNA met Dr. Jon Sung Hun, director of the company.

Jon said:

The researchers insert rare earth elements (REE) into insam (ginseng) by applying the micro-elementary fertilizers of REE to the fields of insam. Inside the herbal body of insam the REE had got combined with the saccharides into desired complex compounds.

The injection is made of extracts from those complex compounds.

As a strong immuno-activator, the injection has been recognized to prevent different malignant epidemics.

Μετάφραση:
 
Πιονγκγιάνγκ, 18 Ιουνίου (KCNA) -  
 
Η ένεση Kumdang-2 αναπτύχθηκε από την Korea Pugang Pharmaceutic Co., Ltd είναι πιστεύεται ότι είναι αποτελεσματική για διάφορες επιδημίες.

Σε αυτό το πλαίσιο το KCNA συναντήθηκε με τον Δρ Jon Sung Hun, διευθυντή της εταιρείας.
 
Ο Jon είπε:

Οι ερευνητές εισήγαγαν σπάνιες γαίες (REE) σε insam (ginseng) με την εφαρμογή των μικρο-στοιχειώδων λιπασμάτων των σπάνιων γαιών σε τομείς της insam. Μέσα στο φυτικό σώμα του insam οι REE ενώνονται με σακχαρίτες σε επιθυμητά πολύπλοκες ενώσεις.

Η ένεση αποτελείται από εκχυλίσματα  από αυτές τις πολύπλοκες ενώσεις.

Ως ένα ισχυρό ανοσο-ενεργοποιητής, η ένεση έχει αναγνωριστεί ως πρόληψη για διάφορες κακοήθεις επιδημίες.
 
 *** 
  
Πουθενά στην επίσημη ανακοίνωση δεν αναφέρονται αυτά που γράφονται. 
 
Στο δε επίσημο σάιτ της εταιρείας αναφέρεται ότι η ένεση βοηθάει το ανοσοποιητικό και ότι αυτό "έχει θετικά αποτελέσματα για ασθένειες όπως το AIDS, κλπ".
 
Άρα λοιπόν άλλη μια φορά κατασκευάστηκε ένα ράδιο αρβύλα για να πέσει λάσπη στο KCNA, τη ΛΔ Κορέας και τον Κιμ Γιονγκ Ουν.
Ποτέ δε γράφτηκε ότι η συγκεκριμένη ένεση είναι Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ αλλά ότι είναι βοηθητική.

Για να δούμε ένα παράδειγμα για το τι γράφουν κάποια ελληνικά σάιτ για τις περίφημες ρίζες ginseng. Λένε κάτι διαφορετικό;

Γράφει το vita.gr

http://www.vita.gr/ygeia/article/7250/ginseng-h-riza-ths-zwhs/
 
"Το όνομα «Ginseng» έχει κινεζική προέλευση και ετυμολογικά σημαίνει «ανθρώπινη ρίζα», εξαιτίας του χαρακτηριστικού διχαλωτού σχήματος που έχει η ρίζα του, η οποία θυμίζει ανθρώπινα πόδια. Όσο για το βοτανολογικό του όνομα «Panax», προέρχεται από την ελληνική λέξη «πανάκεια». Στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική, χρησιμοποιείται για περισσότερα από 2.000 χρόνια και πολλοί λαοί, ανάμεσά τους και οι αρχαίοι Έλληνες, το θεωρούσαν φάρμακο για όλες τις αρρώστιες. Αποτελεί και σήμερα ένα από τα πιο διαδεδομένα βότανα στον κόσμο και οι τονωτικές και θεραπευτικές ιδιότητές του το κατατάσσουν στα σημαντικότερα φυσικά βοηθήματα για την τόνωση του ανθρώπινου οργανισμού."
 
 Το δε YouTube είναι γεμάτο από αντίστοιχα προϊόντα.
 
Έτσι για την ιστορία η ένεση εξάγεται σε Ρωσία και Κίνα. Στην Αμερική και σε όλο τον κόσμο πωλούνται αντίστοιχα (παρα)φαρμακευτικά προϊόντα από άλλες εταιρίες.

Σχόλια